A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. március 18., vasárnap

 Töltött krumpli.

Lapozgattam GoodFood első lap számát,ami végre nálunk is megjelent,közben tőrpöltem mit is készitsek vacsira.Ötlet onnan,minden adva volt hozzá,az én verzióm  szerinti elkészitéséhez. Roppant egyszerü,de még is valami más.



Hozzávalók.4 db közepes burgonya, 2 pár virsli, 10 dkg sajt.kevés barbecue szósz, zsázsa,

Melegitsük elő a sütőt 200 fokra. A burgonya héját alaposan  mossuk meg, majd villával szúrjunk bele néhány helyen, majd süssük 40 percig süssük a sütőrácson amig megpuhul.Addig a virslit karikára szeljük,a szósszal összekeverjük.A megsült krumplit vágjuk félbe és a szószos virslit kanalazzuk a krumli közepébe,tetejére reszelt sajttal szórjuk meg,és tegyük vissza a sütőbe még megolvad a sajt rajta.Tálalásnál szórjuk meg zsázsával.

Nincsenek megjegyzések: