A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. április 30., hétfő

Hasselback burgonya

HASSELBACK BURGONYA.


 Svéd specialitású sült,burgonya.Nálunk most az egyben sült fasirt mellé ,köretként lett szervirozva. Ripsz- ropsz elkészül,és nagyon finom.De akár csak önmagában  ,egy jó mártogatóssal is bejön nálunk.

Hozzávalók: Agria burgonya,én nagyon szeretem ezt a fajtát sütni.só ,citrom bors,oliva olaj.

A burgonyákat alaposan megsikáltam,2-3 mm -ként bevagdostam,ügyeljünk,hogy ne vágjuk át teljesen a burgonyánkat,erre jó célt szolgál ha egy kanálra helyezzük,és koccig vágjuk csak. Befüszereztem,,olajjal megkentem, Nálam most egy kalap alatt sült a fasirt mellett a rácson.

Nincsenek megjegyzések: