A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2013. július 12., péntek

Málna fagyi, ( csak csajoknak délutánra)

  Mert !

''Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy boldog lányok a legcsinosabbak.  Hiszek abban, hogy holnap egy újabb nap ! Hiszek a csodákban,,.
                ( Audrey Hebburn.)

 Hozzávalók: 3 dl tejszín, 1 nagy pohár tejföl, ízlés szerint cukor, 15 dkg málna.

Tejfölt összekeverjük a cukorral, és a botmixerrel pépesített málnával . Tejszínt felverjük félig habnak, (még nem kemény, de már nem folyik ) és óvatosan összekeverjük a tejfölös málnával. Egy műanyag edénybe, vagy kiürült fagyi  dobozba töltjük, és pár órára mehet is a fagyasztóba. Nem kell félóránként átkavarni, nem lesz jégkásás, olyan igazán krémes, habos állagú marad. Fogyasztás előtt negyed órával, vegyük ki a mélyhűtőből! Tetejére málnaszemeket rakunk. És mivel mi Nők nem vagyunk önzőek ! Ugye ? A ház férfinépe is ehet belőle !-:))

.

2 megjegyzés:

Elisabeth írta...

Tetszik az Audry Hepburn idézete. Bizony én is szeretem a rózsaszin szinet, de azért nem hiszek a rózsaszin világban!
Jó pofa megjegyzés tőled is...a csajoknak! Nagyon guszta, és finom a fagyid, de szeretnék most én is belőle egy kis adagot!

Böbe írta...

Elisabeth, köszönöm szépen aranyos vagy nagyon:))
Tudod néha jó álmodozni, a rózsaszínű világról, de a realitásokon belül! És akkor már nem lehet az élet megrontója az álmodozás:)))))