A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2014. április 17., csütörtök

2014. április 14., hétfő

Stefánia vagdalt / ünnepi köntősben /



Ezt a klasszikus darált húsos ételt  (tojásos fasírtot) az ünnepre való tekintettel öltöztessük díszruhába. Hidegen- melegen  egy remek fogás.

Hozzávalók: 50 dkg darált-hús, 1 tojás, 1 beáztatott zsemle, só, bors, csipet majoránna, kevés csilipehely, kevéske őrölt pirospaprika,  1 csokor petrezselyem apróra vágva. 5 db keményre főtt tojás,  tojás, Zsemlemorzsa a forgatáshoz, olaj a sütéshez.

A fasírt hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, a megpucolt főtt tojásokat beburkoljuk a darált húsos masszával, tojásformára igazítjuk. Végül zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban kisütjük. Fűszeres steak burgonyát kínáltam mellé.







             Jó étvágyat kívánok hozzá.